Kennel Melkebart Oppdrett av Berner Sennen


Ricko


Dette var blandingshunden vår Ricko. Han var vår første hund vi hadde saman. Han var ein stor blandingshund, blanda av tre raser. Mora var blanding av Boxer og Rottweiler og faren var Schäfer. Vi kalte han for ein schäboxweiler. Han var 45 kg og ca 70 cm høg.  Vi fikk han som omplasseringshund, han hadde det ikkje så bra der han kom ifrå. Den tida vi hadde Ricko var veldig lærerik for oss, då vi måtte jobbe med noken problemer han hadde. Han var ein herlig hund som vi vart svært gla i.
Lissie 
Lissie var Collien til Linn og resten av hennar familie. Ho vart stilt nokren gongar på utstilling og starta lydigheit kl 1. Men det vart med det. Ho var fin eksteriørmessig, men likte ikkje at alle dei rare dommerane skulle sjå på dei fine tennene! Nei, då var det bedre å rygge unna.  Ho var ein snild familiehund som hadde sine særegenheiter. 


  


Flint 


Flint var en Australsk Kelpie og egentlig hunden til bestefaren til Arnfinn, men han fann fort ut at her måtte Arnfinn ta over. Då det ble slutt med sauder på garden, begynte han å gjete på måser i staden for, det resulterte i at det den dag i dag ikkje er måser på neset der Arnfinn bodde saman med Flint. Flint var med Arnfinn over alt.

Bilde av han kjem seinare.

Ron Mino 


Ron Mino er ingen hund, men må likevel få være med. Ron Mino er ein lett døl. Eg brukte han til sprang, dressur og som turhest. Han var hesten til Linn i 6 år, men solgte han då vi fikk barn og 2 hunder. Han er djupt savna, men vi er så heldige å få låne han to gonger i mnd, slik at Linn og Randi får ride litt. Ønsket om ny hest er der, men ikkje før vi har bedre tid og eldre barn.